Compartir en:

Llar d'infants Dintell

Año de apertura: 
1976
Grado Educativo: 
0 - 3 Infantil
Barcelona

Dintell és una llar d'infants privada amb 35 anys d'història i experiència.
És sobretot un espai de convivència entre els infants, pares, i educadors, on al llarg dels dies i les experiències viscudes, es creen vincles afectius sòlids i gratificants, un complement en l'educació dels infants i un punt de suport pels pares, fent-los participar de manera activa de la vida del seu fill dins de l'escola.

Una escola catalana, plural, activa i motivadora, on els objectius més importants són crear i afavorir un ambient relaxat i segur, on els infants es sentin estimats i respectats, i treballar el desenvolupament de cada infant de manera individualitzada en tots els àmbits: l'afectiu, el d'aprenentatge, el psicomotriu, i el social.

Entenem que s'ha de cuidar molt la primera separació, tant per als pares com per als nens i nenes. Per aquesta raó al nostre centre fomentem el contacte directe i una atenció individualitzada a les famílies per transmetre la seguretat i la tranquil·litat de deixar els seus fills en un centre on se'ls estima i se'ls dóna molt amor i afecte. Considerem que el més important en aquesta etapa és que els nens tinguin tot l'amor i molta comprensió per tal que arribin a sentir-se segurs per iniciar el desenvolupament de les seves habilitats i capacitats.

Som una llar d'infants de Barcelona autoritzada per el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya fet que ens dóna un reconeixement com a centre, al mateix temps que ens diferència d'altres escoles. Per les famílies aquest fet suposa la seguretat i tranquil·litat de que els seus fills estan escolaritzats a un centre que compleix les normatives arquitectòniques, educatives i sanitàries establertes.

  Opiniones de Llar d'infants Dintell

¿Conoces Llar d'infants Dintell?

Tu opinión o recomendación puede ser muy útil para otros padres que busquen escuela infantil.

Dar mi opinión

  Servicios del centro

  Otros detalles de Dintell

Capacidad: 
No indicado
Matrícula: 
No indicado
Mensualidad: 
No indicado
Titularidad: 
Privado