Compartir en:

Llar d'infants Casamada

Año de apertura: 
1999
Grado Educativo: 
0 - 3 Infantil
Barcelona

A la llar d'infants Casamada som una llar diferent a la resta, alguns dels nostres valors més importants són la igualtat, la convivència i els hàbits, per això trenquem totalment en els "statu quo" de gèneres i les classes amb discriminació d'edats. Treballem amb un grup únic on petits aprenen dels grans i els grans aprenen a ser responsables amb els petits i creen vincles molt forts, tots col·laborant en el dia a dia, introduint els hàbits domèstics que tant volen imitar, com netejar, fer pa, l’hort, posar la taula, servir el dinar...

Abans o després adquireixen els aprenentatges, però no s'ha de forçar mai si volem que arribi adequadament, per això tenim molt arrelat que cadascun té el seu ritme i se l'ha de respectar. És per això, que treballem amb places limitades per evitar massificació i poca atenció, i així tenir el temps i les eines per respectar el ritme de cada infant.

La nostra metodologia escapa de la idea tradicional i com si es tractés d'una recepta de l'àvia, ens orientem en 4 grans pilars com la pedagogia sistèmica, la pedagogia viva, la Pickler i la Montessori. D'aquí traiem el nostre propi mètode, amb amor i tendresa.

Una altra manera de viure la infància de manera honesta i natural.

  Opiniones de Llar d'infants Casamada

¿Conoces Llar d'infants Casamada?

Tu opinión o recomendación puede ser muy útil para otros padres que busquen escuela infantil.

Dar mi opinión

  Servicios del centro

0-3 años
0 - 3 años

  Otros detalles de Casamada

Capacidad: 
Grupo único y reducido, plazas limitadas.
Matrícula: 
No indicado
Mensualidad: 
No indicado
Titularidad: 
Privado
Horario: 
De dilluns a divendres de 8h del matí a 18h de la tarda, ampliable de 7h a 8h i de 18h a 19h amb acollida.