Llar d'infants Anca - 1
Llar d'infants Anca - 2
Compartir en:

Llar d'infants Anca

Grado Educativo: 
0 - 3 Infantil
Barcelona

Qui som

Definició:
La llar d’infants Anca es una entitat privada i actualment es l’única guarderia bilingüe català-anglès de Mataró.

 

L’objectiu formatiu:
L’objectiu de la guarderia es el d’aconseguir que quan els nens/nenes finalitzin la seva estada dins del centre, tinguin un domini de la llengua anglesa de manera que no tinguin cap problema per a continuar els seus estudis amb anglès. Nosaltres apostem per una educació bilingüe a partir d’edats primerenques, que facilitarà l’aprenentatge de l’idioma i la seva pronunciació.

 

El model d’escola:

 
El nostre model de guarderia es configura amb les següents característiques :
- Te una línia i uns criteris d’actuació dirigits a un millor desenvolupament del nen/a
- Possibilita una vida col·lectiva al compartir diferents activitats amb altres nens/es
- Te uns espais adequats a les necessitats infantils

- Està equipada amb un material que facilita l’aprenentatge dels petits/es
- Funciona amb una organització que permet aconseguir els objectius tant dels pares com dels nens/es
- Disposa de professorat preparat i disposat a contribuir en l’educació dels petits/es. Col·laborem en estreta complicitat amb els pares, als qui dediquem una atenció tan important com als nens.
Nosaltres volem que els infants creixin assolint sempre una confiança mes gran en ells mateixos, aquella confiança que permetrà a cada un d’ells, treure el màxim profit de les seves capacitats.
El cervell d’un infant es desenvolupa amb molta rapidesa en el decurs de tot el període de la seva infantesa, però sobretot durant els dos primers anys. En aquest ràpid creixement, es produeix també el desenvolupament de la seva capacitat d’adaptació, la seva sensibilitat i també la seva vulnerabilitat. Es una etapa que passa molt ràpidament a l’infantessa i si no fem cas a la seva necessitat d’estímuls mentals es com si li haguéssim tret alguna cosa de gran valor i importància.

 

Anglès/català:
Impartim l’anglès com un idioma quotidià i habitual, combinant-lo paritàriament amb el català.

 

  Opiniones de Llar d'infants Anca

¿Conoces Llar d'infants Anca?

Tu opinión o recomendación puede ser muy útil para otros padres que busquen escuela infantil.

Dar mi opinión

  Servicios del centro

0-3 años
0 - 3 años
Bilingüe
Bilingüe
Inglés
Inglés
Parking
Parking

  Otros detalles de Anca

Capacidad: 
No indicado
Matrícula: 
No indicado
Mensualidad: 
No indicado
Titularidad: 
Privado
Horario: 
El nostre centre obre les seves portes a les 6.45 h i tanca a les 19.30 h, cada dia del 1 de setembre al 31 de juliol. No tanquem durant tot el curs (ni fem cap pont), exepte per vacances de Nadal del 25/12 al 02/01. El mes d'agost esta tancat, i no es cobra. La franja horària la tenim estructurada de la següent manera: - Horari complert de 6.45 h - 19:30 h - Horari normal 9 - 18 h (flexibilitat 1/2 hora abans i 1/2 hora després, sense cost) - Horari partit 9 - 12 h i de 15 - 18 h (flexibilitat 1/2 hora abans i 1/2 hora després, sense cost) - Horari mitja jornada 9 - 12 h o de 15 - 18 h (flexibilitat 1/2 hora abans i 1/2 hora després, sense cost) Permanències De 6:45 - 9 h, de 12 - 13 h i de 18 - 19:30 h Les permanències mensuals si no es fan en el seu moment no es puden recuperar al llarg del dia. En el temps fora de l'horari de classe que els alumnes passin al centre, no es faran activitats d’ensenyament. Dins del temps de permanències es faran activitats lúdiques, jocs, llegir contes, etc.